FAQ


Gender Balance: wie, wat, waar, wanneer en waarom?

Gender Balance heeft een nieuwe methode?! Kun je een meisje of jongen krijgen met een speciaal dieet? Is een gender consult nodig? Wat zijn de cijfers en wat kost dat dan? Je hebt vast een heleboel vragen, ik heb een overzicht gemaakt van de meest gestelde vragen, hopelijk zit je antwoord ertussen! Zo niet: neem contact met mij op via info@genderbalance.nl. Hou aub rekening met de vakantie tijd en de grote hoeveelheid vragen die ik dagelijks krijg. Een week wachten op antwoord zal helaas geen uitzondering zijn. Ik vraag jullie hierbij om begrip!

 • Droom jij van een zoon of dochter?

  Bij Gender Balance ligt de focus op het geslacht van je (toekomstige) baby, zonder daarbij de gezondheid van moeder en kind uit het oog te verliezen. Dat je wel degelijk kunt kiezen voor een zoon of dochter en dit van tevoren kunt beïnvloeden weet nog niet iedereen. We maken onder andere gebruik van een dieet, specifiek geen calcium, natrium, kalium of magnesium! Of jij nu droomt van een jongen of een meisje, wij kunnen je helpen! Het Gender Balance traject is online te volgen door middel van webinars, e-boeken, recepten, tips, een gezellig en anoniem forum en nog veel meer. Je hoeft de deur niet uit, simpel en anoniem. Ben jij al zwanger en ontzettend nieuwsgierig naar het geslacht van je kindje? Dan kun je een voorspelling aanvragen, zie ook www.genderbalance.nl/predictions

 • Wat is Gender Balance?

  De methode van Gender Balance om een zoon of dochter te verwekken is ontwikkeld door mij, Leonie. Vanuit mijn wens om een dochter te krijgen nadat onze eerste dochter overleed, ben ik op onderzoek uitgegaan. En met succes! Uiteraard is er uitgebreid gebruik gemaakt van talloze wetenschappelijke bronnen en zijn er een heleboel mythes gekraakt. Ruim 2000 vrouwen deden mee aan mijn onderzoek naar het geslacht van onze baby’s en hoe we dit kunnen beïnvloeden. Ineens begreep ik het en hoe! We kunnen zelf kiezen, natuurlijk, veilig en effectief. Gezondheid is altijd onze eerste prioriteit, maar we mogen nog altijd zelf bepalen hoe de rest van ons leven eruit gaat zien. Of dit nu met zoons, dochters of beiden is. Kies zelf het geslacht van je toekomstige kind en laat je droom uitkomen. Wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar info@genderbalance.nl

 • Wie is Leonie van Gender Balance?

  Hoi! Leonie dus, moeder van drie, een dochter* (overleden tijdens de zwangerschap) en twee heerlijke zoons. Getrouwd met de leukste programmeur van het land, die toevallig ook heel veel aan deze website en alles eromheen gedaan heeft. Ik voel mij een geluksvogel met alle lieve mensen om mij heen, ondanks dat ons het ergste overkwam, namelijk het verliezen van ons kind. Dat verdriet gaat niet over, maar er is wel een sprankje hoop ontstaan na al die jaren: wij dromen van een zusje voor onze kinderen en dat zij er gaat komen weten wij zeker! Helaas loopt het leven niet altijd zoals gepland maar opgeven komt niet in ons woordenboek voor. Zowel Leonie als haar man hebben hun Bachelors Degree behaald en zijn goed thuis in de wereld van onderzoek, voeding, communicatie en techniek.

  Sommige mensen zullen mij misschien nog kennen als Vlinder84 op verschillende zwangerschapsfora. Jaren geleden begon ik met het geven van voorspellingen van het geslacht op basis van mijn onderzoek. Van het een kwam het ander en wat begon uit interesse en puur voor mijzelf was bedoeld, is ineens uitgegroeid tot een succesvolle methode waarbij honderden vrouwen meedoen en meegedaan hebben.

 • Maar de man bepaalt het geslacht toch?

  De man levert de zaadcellen en die bevatten inderdaad het X (meisje) of het Y (jongen) chromosoom. Maar daar houdt zijn invloed op het geslacht toch echt op. Jouw lichaam, jouw vruchtbaarheid en alles eromheen kiest het geslacht dat het meest kans maakt op overleven. De natuur is slimmer dan je denkt! Maar wij zijn slimmer, ha!

 • Wat zijn de kansen op succes?

  Bizar hoog! Ik had nooit kunnen dromen dat er echt een manier zou zijn om zelf het geslacht van je baby uit te kiezen, maar inmiddels schommelen we al tijden rond de 94% succesratio! Nee helaas geen 100% maar dat is ook niet realistisch. Ik geef je tijdens het traject van de Gender Balance methode alle informatie en tools die jij nodig hebt. Jij voert het uit. Ben jij er klaar voor? Dan is de kans gigantisch dat je droom uitkomt!

 • Hoe lang moet ik het traject volgen?

  Gemiddeld duurt de Gender Balance methode 12 weken. Afhankelijk van een aantal factoren kan dit ook enkele maanden langer duren. Je volgt het traject tot een positieve zwangerschapstest. Het geslacht staat immers vast op het moment van conceptie.

 • Is er een forum of groep waar ik bij kan?

  Jazeker, voor klanten van de Gender Balance methode is er een geheim en besloten forum waar je volledig anoniem bent. Hier vind je vrouwen en een enkele man die net als jij een sterke wens hebben voor een zoon of dochter. Heel motiverend en fijn om elkaar te hebben en te weten dat je niet alleen bent! Voor eenieder die interesse heeft in het geslacht van haar kindje of meer wil weten over Gender Balance kan zich aanmelden voor de Facebook groep: (link https://www.facebook.com/groups/116919228848574/?ref=bookmarks) wees welkom!

 • Ik ben zwanger en ben zo benieuwd naar het geslacht, kun jij dit voorspellen?

  Jazeker, kijk hier maar eens: www.genderbalance.nl/predictions je kunt de vragenlijst op de website in het Engels invullen. Voor de Nederlandse versie kun je een berichtje sturen naar info@genderbalance.nl

 • Ik heb een andere vraag maar deze staat er niet tussen?

  Stuur gerust een email naar info@genderbalance.nl Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden, maar aangezien ik dagelijks veel berichten ontvang, kan het soms wat langer duren helaas. Ook komt het soms voor dat mijn bericht terug in je spam terecht komt. Kijk daar ook af en toe in! Heb je echt geen reactie ontvangen na een aantal dagen? Stuur dan gerust nog een bericht met je telefoonnummer erbij, dan app ik je zo snel mogelijk.

 • Ik wil graag meedoen, wat moet ik doen?

  Stuur een bericht naar info@genderbalance.nl en dan leg ik alles uit. Welkom bij de Gender Balance club waar dromen uitkomen! Ook jij kunt een dochter krijgen na 5 zoons of een zoon na 8 dochters. Echt echt echt waar!

Met vriendelijke groet,

Leonie
Gender Balance coach

genderbalance_logo