Gender Balance voorspellingen

04-01-2017, 23:00  •  3612 keer bekeken  •  0 reacties
 GenderBalance

Ben jij ook zo benieuwd naar het geslacht van je baby, maar kunnen ze het nog niet met een echo zien omdat het nog te vroeg is? Of ben jij benieuwd welk geslacht je toekomstig kindje zal krijgen wanneer je een kinderwens hebt? Lees dan vooral even verder.

Voor de geslachtsvoorspelling van Gender Balance hoef je namelijk nog niet zwanger te zijn. En het is gratis!

Van bakerpraatjes tot de glazen bol

We kennen allemaal de bakerpraatjes, Chinese geslachtskalenders, pendelaars, de glazenbolkijkers en de tarotkaarten die gebruikt worden om het geslacht te voorspellen. Allemaal leuk en aardig, maar niet heel betrouwbaar natuurlijk! Want we kennen genoeg vrouwen die hun buik in een punt droegen en een meisje kregen en ook zijn er genoeg vrouwen die 9 maanden boven de wc hingen en toch echt een jongen in hun buik droegen. En de rest van de methodes zal zo ongeveer 50/50 zijn, dus weet je nog niets.

Toen ik jaren geleden begon met de zoektocht naar wat het geslacht van een baby beïnvloed, schreef ik daarover op een forum. Vrijwel direct begonnen de berichten binnen te stromen. Want als ik er zoveel over wist, zou ik dan zo vriendelijk willen zijn om even met hen mee te kijken en het geslacht te voorspellen? Nou, dat wilde ik best!

De Gender Balance vragenlijst

Ik stelde een uitgebreide vragenlijst op en liet deze invullen door vrouwen (inmiddels meer dan 400 vrouwen!) die heel benieuwd waren naar het geslacht van hun kindje. Ook vrouwen die nog niet zwanger waren, maar wel een kinderwens hadden, konden meedoen. In het begin liep het aardig, maar maakte ik nog regelmatig fouten. Echter leer ook ik van fouten! Uiteindelijk wist ik de vragenlijst terug te brengen naar een paar essentiële vragen: plots had ik bijna alle voorspellingen goed!

Ik zeg ‘bijna’, want ik wil absoluut niet pretenderen dat ik het 100% goed heb. Dat kan ook niet, omdat ons lichaam uiteindelijk de keuze maakt welk geslacht het beste groot gebracht kan worden.

Inmiddels zit ik op bijna 85% correcte voorspellingen. Toeval? Nope.

Feit is dat wij vrouwen een bepaalde leefstijl hebben:

  • Een jongensvriendelijke leefstijl, kortom: de moeders met meer kans op een zoon.

  • Een meisjesvriendelijke leefstijl, oftewel: de moeders met meer kans op een dochter.

  • De mix/tussenmoeder leefstijl, je hebt van beide leefstijlen evenveel en de weegschaal kan dus beide kanten opslaan.

Het mooie hieraan is dat iedereen haar leefstijl om kan gooien en daarmee haar kans op specifiek een zoon of een dochter kan vergroten. Door middel van de vragenlijst kun je inzicht krijgen in je kans op een zoon of een dochter.

Ben jij ook zo benieuwd wat het geslacht van jullie (toekomstig) kindje zal zijn? Zorg dan dat je zo snel mogelijk dit bericht openbaar deelt en mijn fbpagina liked. Zet onder dit bericht op facebook dat je het hebt gedeeld en graag mee doet voor de voorspelling, zodat ik kan zien wie er allemaal meedoet.

Registreer je ook op ons forum en kom gezellig meeschrijven! Zie hier voor de voorwaarden op het forum.

Let op: er is helaas maar beperkt plek! Er kunnen maximaal 50 mensen mee doen deze ronde. Dus hoe eerder je erbij bent, hoe meer kans je maakt op een gratis voorspelling!

Was je niet op tijd? Kom dan meeschrijven op ons forum. Daar zal ik regelmatig nieuwe voorspellingen doen, mits je een actief lid bent en dus regelmatig berichten plaatst.

Om ervoor te zorgen dat Gender Balance een veilige omgeving is, zullen alle reacties eerst gescreend worden. De reacties die goed gekeurd worden, zullen worden geplaatst.