Coaching – meest gestelde vragen


 

Nadat je al het een en ander hebt gelezen over het beïnvloeden van het geslacht van je baby, zit je nu mogelijk vol vragen. Dat snap ik helemaal! Dus bij deze een flink overzicht met de meest gestelde vragen, zoals: De Gender Balance methode: werkt dit echt? Hoe krijg ik een jongen of meisje? Moet ik een dieet volgen zoals kalium en natrium voor een zoon, of calcium en magnesium voor een dochter? Moet ik op consult komen of kan het allemaal online? Wat zijn de slagingspercentages? Hoe lang duurt het traject? Wat zijn de kosten? En meer! Mochten er nog onduidelijkheden zijn, stuur mij een bericht! Want met de hulp van Gender Balance kun jij op een natuurlijke manier een jongen of een meisje verwekken!

Geef je nog voorspellingen?

Nee, deze zijn niet meer mogelijk ivm tijdsgebrek. De focus ligt nu enkel op de coaching waarbij we bewust invloed uitoefenen op het geslacht van je toekomstige baby. Wel kun je je echo’s (vanaf 12 weken) laten bekijken door duizenden vrouwen op de facebook groep.

background_genderbalance_method

Screenshot webinar van de Gender Balance methode

Kun je echt het geslacht van je kindje zelf beinvloeden door middel van een dieet of bepaalde voeding?

Hoe gaat zoiets in zijn werk? Kan iedereen het traject van Gender Balance volgen? Hoe werkt de methode en coaching voor een jongen of meisje nu precies? En hoe lang duurt het voor je lichaam is ingesteld op een zoon of een dochter?

Ongetwijfeld heb je een heleboel vragen. Zeker wanneer je er zojuist pas achter bent gekomen dat je wel degelijk invloed hebt op het geslacht van je kindje en dat je dit bewust kunt gaan sturen. Die droom van een jongen of meisje heb je misschien al langer en het is heel begrijpelijk dat dit allemaal even moet bezinken. Want hoe kan dit? Hoe werkt dit? Kan ik echt zelf kiezen voor een zoon of dochter? Wel met de hulp van Leonie en haar Gender Balance methode! Bij deze de meest relevante informatie van Gender Balance op een rijtje!

Wie is die Gender Balance? En hoe kom je erbij het geslacht te beïnvloeden?

Gender Balance is opgericht door Leonie, moeder van een dochter* en twee zoons, getrouwd met de leukste! In 2007 stierf onze zo gewenste dochter tijdens de zwangerschap. Een donkere tijd brak aan, want hoe kun je verder na zoiets?! Nou, eerlijk gezegd leek het lange tijd of er geen licht meer kwam in het einde van die donkere en lange tunnel van rouw. Er was maar een wens: een gelukkig kindje krijgen, want ik was mama geworden, maar mijn armen waren leeg. Gezondheid is relatief, daar heb je helaas niet altijd invloed op. Maar gelukkig zijn, dat is wat echt telt! Onze grote wens kwam uit! 13 maanden later werd er een prachtig blond jongetje op mijn borst gelegd. Wow, eindelijk, daar was het licht weer! Ruim 3,5 jaar later gebeurde het weer: nog zo’n prachtig kind!

Heel eerlijk? Ja, er was een sterke voorkeur die laatste keer, een mooie zoon hadden we al en omdat de zwangerschap opnieuw erg heftig was geweest, zouden we het nog een keer proberen: een brusje voor onze kanjer. En dan, als ik heel eerlijk ben, echt het liefst een zusje, omdat het onze laatste kans zou zijn op een dochter die mocht blijven. Ik begon het een en ander op te zoeken en kwam uit op een aantal sites die allerlei tips gaven.

Zo probeerden we timing uit, ook bekend als Shettles of babydust, een paar dagen voor de eisprong vrijen en je krijgt een meisje, nietwaar?

Mijn man heeft nooit een voorkeur gehad, die wens lag echt bij mij. Maar hij begreep en respecteerde mijn wens wel en mij erom veroordelen heeft hij en mijn omgeving nooit gedaan. Maar wat heb ik mij geschaamd voor dat rot gevoel. Niemand vraagt erom om zulke gevoelens en wensen te hebben. Ik wilde zo graag blij zijn tijdens de zwangerschap, maar – en nu kom ik met een groot taboe! - de teleurstelling overheerste toch echt toen de echoscopiste de woorden uitsprak: het is een jongen! Daar ging mijn hoop: een paar dagen voor de eisprong vrijen bleek toch een een mythe! En daar vond ik er de afgelopen jaren ontzettend veel van. Natuurlijk was ik blij dat hij gezond was. Dat ongeluk hadden we immers al eens meegemaakt, toen bleek dat onze dochter niet levensvatbaar was. De blijdschap en dankbaarheid om een gezonde zoon stond los van mijn verdriet om wat weer niet mocht zijn. Die droom van een dochter, een zusje voor onze zoon en misschien, heel misschien, zouden we iets van onze dochter terug zien in haar zusje? Die gedachte deed pijn, maar gaf ergens ook hoop.

Kun je niet gewoon dankbaar zijn? Bovendien kan het helemaal niet, het geslacht beïnvloeden!

Niet iedereen zal deze wens of Gender Balance begrijpen en dat is ok. Zolang we elkaar kunnen blijven respecteren en niet aankomen met de “wees dankbaar dat” onzin. Vrouwen vooral kunnen zo onaardig tegen elkaar zijn en om wat? Omdat zij en ik een wens hebben waar we ook niet voor gekozen hebben? Ik koos er niet voor om mijn enige dochter te verliezen. Net zoals die ene vrouw er niet voor gekozen heeft om te dromen van een zoon omdat de band met haar vader zo hecht was voor zijn overlijden. En de vrouw die vroeger bang was voor haar eigen moeder, wil het juist zo graag beter doen bij haar dochter. De vicieuze cirkel doorbreken en laten zien: ik kan dit wel. Uiteindelijk draait het om liefde en die is voor al onze kinderen gelijk, ongeacht wat er tussen hun beentjes hangt. Het is een stukje compleet voelen, iets dat onafgemaakt is en waar we effectief mee aan de slag kunnen.

Voor mij voelt het alsof we een nieuwe kans zouden krijgen. De kans op een moeder-dochter band, de kans om beide geslachten te mogen ervaren, het zo bejubelde koningskoppel: poef. Weg droom. Dat was echt heftig, want een zwangerschap zat er echt niet meer in voor mij. Het ging niet, ik was zo beroerd elke keer en mijn lijf gaf aan: dit hou ik niet vol. Dat was echt naar, het genieten was ver te zoeken. Maar daar was hij: op een zonnige dag werd er opnieuw een prachtig kereltje op mijn borst gelegd. “Oh ben jij het?” Dat gevoel was er direct. Want als ik had geweten dat hij het was, dan had ik nooit zoveel verdriet gehad om wat ik niet zou krijgen. Want hij heeft zo moeten zijn, dit was zoals het hoorde! Vanaf dat moment wist ik: jij bent perfect en jij hoort bij ons, voor altijd. Dankbaar? En hoe! Ik steeg zowat op van geluk! Voor het eerst in lange tijd voelden wij ons bijna compleet. Echter bleef er toch iets knagen, al duurde het even voor dit gevoel terug kwam: de wens voor een zusje. Want onze meisje, onze dochter, ze werd zo gemist. Maar haar kregen we niet terug. Die realisatie lijkt logisch, maar voor ouders is het niet zo simpel.

Het gemis van een kind gaat door merg en been. Daar kom je niet overheen, daar ga je doorheen. Je leert er mee leven, leert de golven van rouw te trotseren en net wanneer je denkt dat je er bent, komt er ineens een golf die je weer volledig onderuit haalt. Ook nu, vele jaren later, zijn er soms golven. Het gemis van een kind is niet uit te leggen, je hele toekomst is anders dan wat het zou moeten zijn. De “wat als” vragen zijn zinloos, maar bijna niet tegen te houden. En dat was eigenlijk het begin van Gender Balance: dankzij onze dochter maar ook dankzij onze zoons. Dankzij hen begreep ik ineens wat ik had gedaan!

Hoe ik onbewust mijn hele leefstijl omgegooid had. Hoe ik van meisjes vriendelijk in enkele maanden tijd volledig over was gegaan op de meest jongensvriendelijke leefstijl! En dat is maar goed ook, want ik kan mij geen leven voorstellen zonder onze kanjers. Toch bleef de wens, dus ging ik op onderzoek uit. Jarenlang las ik alles wat los en vast zat. Af en toe herkende ik iets, maar veel kon ook zo de prullenbak in. Ik begon in mijn omgeving te vragen naar hun leefstijl, zelfs mijn moeder en oma’s moesten eraan geloven! Ook werd ik actief op verschillende zwangerschapsfora, sommigen zullen mij misschien nog kennen als Vlinder84. Ik gaf voorspellingen op basis van de vragenlijst die ik had ontwikkeld en hoe meer ik dit deed, hoe vaker ik het geslacht (zelfs voor de zwangerschap) correct kon voorspellen! En juist wanneer ik fouten maakte, want ook ik maakte deze genoeg, leerde ik ontzettend. Inmiddels hebben ruim 2000 vrouwen meegedaan aan mijn onderzoek en ja, ik maak nog steeds gebruik van de vragenlijst. Dit is een makkelijk hulpmiddel om te kijken waar je lichaam op in is gesteld – een jongen of een meisje – voor het traject en hoe je deze zelf kunt aanpassen naar een meisje of een jongen, afhankelijk van je voorkeur.

Om een lang verhaal kort te maken: er kwamen steeds vaker verzoeken tot hulp. Hulp en begeleiding bij het uit laten komen van wensen: vrouwen die net als ik de wens hadden voor een dochter. Of vrouwen die juist ook wilden ervaren wat ik al had: een zoon! En daar werd Gender Balance “geboren”.

Hoe werkt de Gender Balance methode voor een zoon of dochter?

Het Gender Balance traject duurt gemiddeld 3 maanden, uiteraard hangt dit af van allerlei factoren en kunnen we van tevoren moeilijk voorspellen hoe lang jij persoonlijk bezig bent. Je volgt het traject tot je een positieve zwangerschapstest hebt. Het geslacht van je kindje staat namelijk vast op het moment van conceptie. We focussen ons in de maanden voor de conceptie op het instellen van het lichaam op het juiste geslacht. Om de vrouw zo in de gewenste stand te krijgen: die van een zoon of een dochter. Haar partner of donor kan her en der wat meehelpen, maar het leeuwendeel van het werk ligt weer eens bij de vrouw, bedankt moeder natuur!

Moet ik op consult bij Gender Balance?

De coaching vindt plaats tijdens de online coaching. Elke klant van Gender Balance krijgt toegang tot de zeer geheime en besloten website waar alles duidelijk zal worden! Klinkt mysterieus nietwaar? Misschien een beetje en dat is best fijn voor onder andere je privacy (je bent er anoniem namelijk!) en het is vooral praktisch: de informatie staat er in zowel geschreven teksten en artikelen, als uitgelegd in tientallen webinars. Je hoeft je huis niet uit voor een consult, seminar of bijeenkomst, zeker in deze tijd een win! Maar ook gewoon makkelijk, we hebben het al druk genoeg nietwaar? Dus online het traject van Gender Balance volgen is logisch, praktisch en simpel. Bovendien kun je er altijd bij om de informatie nog eens door te nemen.

Je leert stap voor stap hoe de methode werkt, hoe jij dit in je voordeel kunt gebruiken en ook begrijp je vervolgens helemaal waarom jij juist zoons of dochters hebt. Vaak hoor ik “oh, nu snap ik waarom ik 3 jongens heb!” en dat is dubbel zo gaaf, want wanneer je dat begrijpt, kun je vervolgens heel gericht aan de slag. Ook daar neemt Leonie, je Gender Balance coach, je mee door praktische adviezen te geven, boodschappenlijstjes te delen, recepten en meer.

Ook stelt het online coachingstraject Leonie van Gender Balance in staat om zoveel mogelijk mensen te helpen, zonder daarbij keer op keer vragen te beantwoorden die al aan bod zijn gekomen. Er wordt om die reden wel een zekere mate van zelfstandigheid verwacht: 99% van de vragen die gesteld worden, kunnen prima opgezocht worden in de webinars, bovendien zijn de meest gestelde vragen nog eens uitgebreid opgenomen in een “vraag en antwoord” document. Verder krijg je als klant ook een zeer uitgebreid e-book waarin je alles nog eens op je gemakje na kunt lezen. Uiteraard staan er nog veel meer interessante dingen online voor klanten van Gender Balance, zoals verhalen en ervaringen van vrouwen die je voor gingen, tips en trucs, boodschappenlijsten en de meest recente onderzoeken die gedaan zijn. Kortom: je leert alles wat ik heb geleerd en gaat dit in je eigen voordeel gebruiken om zo zelf je droom uit te laten komen!

Duizenden uren aan onderzoek, schrijven en informatie verwerken, gebundeld in een goed te volgen methode. En echt: dat kan iedereen! Zonder er de deur voor uit te hoeven, geen gedoe met opvang regelen voor je kinderen of reizen naar de andere kant van het land. Zeker nu – in deze gekke tijd - een behoorlijke plus en wel zo veilig!

Hoeveel mensen hebben al meegedaan en wat is de kans op succes?

Op dit moment zijn er nog veel vrouwen bezig, elke maand komen er meer bij, dus deze cijfers variëren. Op het moment van schrijven hebben 178 – zwangere of al bevallen – dames meegedaan. In totaal met 167 baby’s van het gewenste geslacht en 11 van het tegenovergestelde geslacht. Waarvan 2 (een jongen en een meisje) nog onduidelijk zijn en op dit moment onderzocht worden zodat we hier van kunnen leren. De overige 9 zijn heel goed te verklaren – deze vrouwen hebben het traject niet goed kunnen volgen door omstandigheden - en zijn in die zin het geslacht waar ze op gemikt hebben. Hoe dit komt leg ik uiteraard zeer uitgebreid uit! Over het algemeen schommelen we rond de 94% en het succes hangt 100% af van de vrouw zelf. Gender Balance geeft alle informatie en tools, jij voert het uit. Dus hoe gemotiveerd ben jij en wil je er hard voor werken? Je doet het immers voor jezelf!

Wat zijn de kosten en wat krijg ik daarvoor?

94% kans op een zoon of dochter – op het moment van schrijven zelfs 97%! – MITS je de gegeven adviezen ook echt implementeert en opvolgt. Voor €2200 inclusief btw, kun je meedoen middels de standaard coaching, dit is voor vrouwen die zelfstandig aan het werk kunnen en willen gaan. Uiteraard kijk ik regelmatig met je mee, dit gaat middels de vragenlijsten en je voedingsdagboek. Voor vrouwen of stellen die meer begeleiding nodig hebben, is er ook een aanvullende coaching mogelijk. Hierbij ontvang je dezelfde informatie als de anderen, echter is er dan meer tijd voor het stellen van vragen, ontvang je extra vragenlijsten en kan ik indien nodig, advies geven dat meer is afgestemd op jouw behoeften. Wanneer je kiest voor de standaard coaching, kun je altijd later nog besluiten om alsnog individuele coaching aan te vragen. Er hoeven geen extra zaken ingekocht te worden, behalve de boodschappen die je normaal ook doet, gewoon bij je eigen buurtsuper. Bij Gender Balance hoef je zeker geen ingewikkelde recepten te gebruiken of speciaal gebrouwd linksdraaiend achteruitvliegende capriolen uit te halen om het traject voor een jongen of meisje te kunnen volgen. Ook je familie kan gewoon mee eten en je hoeft niet apart te koken. Simpeler kan het niet!

Let op: per 1 maart 2022 werden er een aantal veranderingen doorgevoerd.

Er bleek vaak toch veel meer behoefte aan begeleiding voor mensen die kozen voor coaching. Bij coaching is het de bedoeling dat je zelfstandig aan het werk gaat en dat je je voortgang deelt met de coach. Bij Gender Balance werken we met vragenlijsten om te controleren of je het advies ook daadwerkelijk geïmplementeerd hebt. Hierbij ben ik als coach afhankelijk van de informatie die de klant verstrekt, ik zit er immers niet naast. Omdat bleek dat ik niet altijd kon vertrouwen op de gegeven antwoorden (dit gaat vaak onbewust overigens, met de oprechte gedachte dat het traject perfect gevolgd was, waarbij achteraf bleek dat dit absoluut niet het geval was: daarom de extra controle van de dagboeken van de coach uit) en mensen zich niet hielden aan de zelfstandige coaching voorwaarden en toch extra begeleiding opeisten, is er vanaf 1 maart 2022 enkel nog de mogelijkheid om deel te nemen via de standaard coaching of de individuele coaching.

Ook als je je eerder hebt aangemeld of hebt aangegeven dat je bv over een half jaar mee wil doen, gelden de nieuwe voorwaarden.

In theorie en qua inhoud blijft alles hetzelfde, van de webinars tot de vragenlijsten, immers werkt de methode ontzettend goed. Echter voeg ik er extra uitleg, begeleiding, webinars en artikelen aan toe, ook binnen de vragenlijsten.

Zo verwacht ik van elke klant dat zij haar dagen (denk aan voeding, beweging etc) bijhoudt in een app, die ook ik als coach in kan zien om na te gaan of de gegeven adviezen ook daadwerkelijk worden geïmplementeerd. Niet omdat er geen vertrouwen is, maar omdat dit te vaak nog onbewust misgaat en het ontzettend zonde is van al je harde werk! Bovenstaande geldt niet voor mensen die nu voor coaching kiezen of gekozen hebben. Van hen verwacht ik echt meer zelfstandigheid wat betreft de dagboeken en het implementeren van het advies. Natuurlijk kunnen ook zij de aanvullende webinars en artikelen inkijken, maar de extra begeleiding geldt voor mensen die kiezen voor de vernieuwde coaching of de aanvullende coaching.

De nieuwe vorm van coaching vraagt meer inzet en werk van zowel jou als klant, als van mij als coach. Dit betekent dat er minder mensen mee kunnen doen, omdat er onvoldoende tijd is om meer mensen te coachen. De contactmomenten middels de vragenlijsten, worden dan ook van tevoren besproken en vastgelegd. Om te voorkomen dat ik de ene week geen extra vragenlijsten heb en de week erna 10 tegelijk. Vol is dan ook echt vol!

Wat als ik tijdens het traject vragen heb?

Dit hangt van een aantal factoren af: voor welke vorm coaching heb je gekozen? En heb je echt alles doorgenomen en je vraag zelf op proberen te zoeken? 9 van de 10 keer staat je antwoord er al tussen! Indien je koos voor standaard coaching: Er zijn 5 contact momenten via de vragenlijsten. Deze vult elke klant in voor aanvang, na 4 weken, na 10 weken en bij een zwangerschap. Een eventuele 5e keer kan in overleg wanneer dit nodig is. Dit wordt tijdens het traject uitgelegd. Er is tussendoor heel beperkt mogelijkheden tot het stellen van vragen, aangezien de relevante informatie al ruim aan bod komt en zelf opgezocht dient te worden door de klant zelf. Staat het er niet tussen? Dan is het niet relevant. Dat durf ik na 10+ jaar inmiddels wel te stellen :) Daarom is er voor de meeste klanten gekozen om standaard coaching in te zetten door middel van de online webinars, voedingsboeken en de e-boeken. Op die manier kunnen meerdere klanten geholpen worden binnen de normale werktijden. Want dat laatste heeft er nog weleens aan geschort de afgelopen jaren, dergelijke lange werkweken ga ik niet meer maken. Mijn gezin staat op nummer 1! Voor mensen die erg onzeker zijn en behoefte hebben aan extra begeleiding, is er de mogelijkheid tot individuele coaching a €2650.

Zit het geslacht van je kindje niet in de familie?

Het geslacht van je kindje is niet erfelijk bepaald. Wel neem je vaak het eetpatroon en de leefstijl van mensen die dicht bij je staan vaak onbewust over. Of doe je onbewust juist het tegenovergestelde. Maar ook jij kunt prima een zoon of dochter verwekken, hoeveel jongens of meisjes er ook in jullie familie zijn.

Hoeft mijn man/partner/donor niets te doen voor het geslacht?

De man kan het een en ander doen om een zetje in de juiste richting te geven, maar het leeuwendeel van het werk ligt bij de vrouw. Dat klinkt misschien vreemd, omdat we altijd geleerd hebben dat de man het geslacht bepaald. Maar dat is zeker niet het geval. En hoewel we hen zeker nodig hebben voor een zwangerschap (en ook daarna natuurlijk!) is het net als met de rest van de zwangerschap en de bevalling zo dat wij vrouwen het meeste werk moeten doen. Van de baby laten groeien tot de weeën opvangen, persen of een keizersnede ondergaan en daarna moeten velen van ons nog gehecht worden ook. Dus hoezo blijven we hangen aan het idee dat hij het geslacht bepaald? Wij doen alles! Ah mannen, we houden van jullie hoor. Zonder mijn man had ik immers niet zulke mooie kinderen gehad, dus dank aan jullie! Maar ja, ook het geslacht ligt voor het leeuwendeel aan de vrouw en de leefstijl. Is deze jongensvriendelijk? Dan zal haar lichaam kiezen voor een zoon. Is haar lichaam ingesteld op een dochter? Dan krijgt ze een dochter ook! Hoe, waarom en wat? Dat komt uitgebreid aan bod en ik richt mij erop dat iedereen het begrijpt. Want begrip “ah zo werkt het!” is ontzettend belangrijk.

Kan iedereen het traject van Gender Balance volgen?

De methode is zo opgezet dat het iedereen past. Je leert gaandeweg hoe je de informatie en kennis zelf kunt inpassen in je leven. Of je nu fulltime werkt of thuis bent bij de kinderen, of je nu gezond bent of niet, allergieën of fertiliteitsproblemen hebt, met alles is rekening gehouden. De Gender Balance coach legt uit hoe het werkt voor een jongen of meisje en je leert dus hoe jij dit het beste toe kunt passen in je eigen leven. Soms moet je dan het een en ander aanpassen, gezondheid van moeder en kind gaan altijd voor.

Werkt de Gender Balance methode ook met timing, zoals Shettles of babydust?

Nee! Beide methoden zijn talloze keren onderzocht in laboratoria en er is geen greintje bewijs gevonden dat deze methoden kloppen. Sterker nog: veel mensen die bij Gender Balance aankloppen hebben bovenstaande methoden geprobeerd en als het had gewerkt, zouden ze mij niet nodig hebben. En als het bij mij had gewerkt, had ik nu drie dochters gehad en had ik mijn jongens moeten missen! Dus in de prullenbak met die fabels. Er is zoveel meer van belang dan enkel het moment van conceptie. Het geslacht beinvloeden is een ingewikkelde aangelegenheid, maar binnen de Gender Balance methode wordt alles in begrijpelijke en goed te volgen webinars uitgelegd. Van A tot Z, zodat je precies weet waarom de methode werkt en hoe het werkt, zodat jij alle kennis hebt om zelf je droom uit te laten komen!

Stel dat het niet lukt en ik het verkeerde geslacht krijg, is er dan – deels of geheel – geld terug garantie?

Het belangrijkste is je leefstijl aanpassen, dit kan iedereen. Of het je lukt, kan niemand je van tevoren vertellen helaas. Het is onmogelijk om te controleren of eenieder zich aan de adviezen en informatie houdt, dat moet je echt zelf doen. En dat kan echt iedereen, je weet immers waar je het voor doet! Elke klant zelf verantwoordelijk voor het juist uitvoeren van de adviezen. Gender Balance zet zich al jaren in en heeft duizenden uren besteedt aan het perfectioneren van de methode. Je betaalt daarom voor mijn begeleiding, kennis en informatie plus het uitgebreide traject voor een zoon of dochter zelf, niet voor het resultaat. Omdat er vanuit Gender Balance zelf geen controle kan zijn – de coach kan immers niet 24/7 naast elke klant zitten – moet ze varen op de informatie die de klant met haar deelt. Mocht jij echt geen jongen of meisje willen en echt enkel dat geslacht wil waar je voor gaat, dan moet je je heel goed afvragen of er alternatieven zijn. Elk kind moet welkom en geliefd zijn en ik beloof je: dat zal het ook zijn! Maar voel jij dit niet zo? Dan kun je IVF met prenatale diagnostiek overwegen in het buitenland. In Europa is dit verboden, maar in de Verenigde Staten bijvoorbeeld zijn deze – dure – opties er wel. Ook dan is er helaas geen garantie op zwangerschap, in principe wel op het gewenste geslacht (uitzonderingen daargelaten). Dat is iets dat elk stel voor zichzelf moet kunnen bepalen en die optie ligt er. Bij Gender Balance liggen je kansen op een zwangerschap en daardoor het juiste geslacht hoger, afhankelijk van je eigen inzet.

Zijn er nog wachtlijsten?

Soms, met vlagen is het te druk om nieuwe klanten aan te nemen en ook in (school)vakanties kan er een wachtlijst ontstaan. Dus begin op tijd!

Doe je nog voorspellingen van het geslacht?

Nee helaas! Vanwege de hoge werkdruk focust Gender Balance zich enkel op de coaching. Wel kun je je echo’s laten beoordelen door een groep vrouwen met ervaring van geslachtsbepalingengen en echo’s zoals nubs en pottyshots. De groep richt zich op het voorspellen van het geslacht van je (toekomstige) kindje vanaf 12 weken: Baby Gender Predictions - Gender Balance

Hier kun je ook reviews lezen van vrouwen die je voor gingen
Let op: er zitten (oud) deelnemers op deze groep, zij zullen echter geen inhoudelijke informatie delen over het traject. Wel mag je op de groep natuurlijk vragen hoe zij het ervaren hebben en of hun wens is uitgekomen! Zij die dit willen – denk aan hun privacy aub – zullen dit met je delen.

Volg Gender Balance op Instagram: @Genderbalance_coaching_Leonie

En Facebook natuurlijk! Gender Balance

Heb je nog vragen? vraag de informatiebrochure aan

Ben je er al van overtuigd dat Gender Balance je kan helpen om je droom uit te laten komen?
Stuur een berichtje!

Wees welkom bij Gender Balance! Waar we niet aan taboes doen, iedereen hetzelfde voelt en wenst en jij je niet hoeft te schamen voor deze wens. Jij mag er zijn en je wens ook!

Met vriendelijke groet,

Leonie van Noort
Gender Balance coach

genderbalance-business-card