Reviews klanten van de Gender Balance methode:


Deze reviews zijn anoniem, want nogmaals: jullie privacy is ontzettend belangrijk! Helaas is deze wens of voorkeur voor een zoon of dochter nogal een taboe. Het is niet nodig om iemand in de spotlights te zetten en zo bloot te stellen aan ongevraagd negatief commentaar. Ben je eenmaal klant? Dan kun je wel zien wie zij zijn, mits zij ervoor kiezen om hun identiteit kenbaar te maken. De identiteit van elke klant blijft anoniem en binnen de “muren” van Gender Balance.

Sommige reviews zijn vertaald vanuit het Engels. Gender Balance heeft klanten van de Achterhoek tot Tokyo. Uit privacy overwegingen zijn de namen beperkt tot de eerste letter.

 • #1

  Wegens medische problemen aan de kant van mijn vriend zijn familie, die enkel jongens treft, willen wij heel graag een dochter. Bij artsen kregen wij geen gehoor omdat het niet ernstig genoeg was. Nou voor ons wel! Gezondheid gaat immers boven alles en voor ons zou dit alleen bij een dochter zo zijn. Inmiddels zijn wij, dankzij Leonie van Gender Balance, de trotse ouders van een dochter en is onze tweede dochter onderweg!

 • #2

  Iedereen heeft meisjes in onze familie! Een jongen zou zo ontzettend welkom zijn! De gezichten van mijn ouders toen we de ballon lieten knappen voor de Gender Reveal en er blauwe confetti uitkwam. Ik kan je niet genoeg bedanken! Wij zijn compleet!

 • #3

  Ons eerste kindje was een dochter, maar zij is plotseling tijdens de geboorte overleden. Een hel! Ze kreeg twee broertjes maar we voelden ons niet compleet. We wilden echt heel graag ervaren hoe het is om een dochter bij ons te mogen houden en op te voeden. Na een spannende zwangerschap werd onze tweede dochter gezond en wel geboren! Nu voelt ons gezin voor ons echt “af”.

 • #4

  Wij hebben altijd de wens gehad voor een zoon en een dochter. Nadat ik de vragenlijst in had gevuld, vertelde Leonie dat ik stond ingesteld op een meisje. Omdat we eerst een zoon wilden, heb ik haar advies opgevolgd. Twee jaar na de geboorte van onze stoere knul, zijn we opnieuw het traject ingegaan, dit keer voor een dochter. En het is gewoon weer gelukt! Hoe kan het dat dit niet op de voorpagina van elke krant staat? Je kunt zelf het geslacht van je baby kiezen! Dank je wel, Leonie!

 • #5

  Wij hebben al een dochter en een zoon en wilden heel graag nog een dochter. Zelf ben ik ook met een zus en broer opgegroeid, dus dit was mijn ideaal plaatje. Mensen begrijpen dat niet, dus het was een verademing dat ik er nu gewoon open over kon praten zonder veroordeeld te worden. Onze tweede dochter wordt deze zomer alweer 1 jaar!

 • #6

  In onze cultuur zijn zoons belangrijk, er wordt bijvoorbeeld nog steeds gezegd: “liever een zoon met een bochel, dan 18 gouden dochters”. Dit deed pijn! Ik hou van mijn dochters en toch voelt het alsof ik heb gefaald omdat ik mijn man geen zoon kan geven. Ik was zelfs bang dat hij mij in de steek zou laten, dit gebeurt echt. Dankzij Gender Balance kreeg ik weer hoop en ik heb inmiddels twee zoons gekregen met haar hulp! Ik ben zo gelukkig!

 • #7

  Na twee mooie zoons het Gender Galance traject gevolgd voor een dochter. Alles ging online en Leonie gaf altijd snel antwoord en steunde mij bij vragen en onzekerheden. Inmiddels ben ik 5 maanden in verwachting van onze dochter!

 • #8

  Waaah het is echt een meisje! Ze heeft aan alle kanten gekeken en ze was zeker. Leonie, dank je echt zo ontzettend! Ik kan het nog steeds niet geloven, een koningskoppel! Bedankt!

 • #9

  We hebben drie dochters en ik heb altijd graag ook een zoon gewild. Toen ik eenmaal de vragenlijst had ingevuld en Leonie uitlegde waarom ik dochters had gekregen, snapte ik het precies! De methode is goed vol te houden, al is het in het begin wel echt wennen. Ik voelde mijn lichaam veranderen ten goede! Waar ik bij mijn dochters steeds lang bezig was met de conceptie, was ik nu in de eerste maand zwanger! En de nipt heeft uitgewezen dat het ook echt een jongen is! Ik durf het nog niet helemaal te geloven, dus we laten het nog bevestigen met een pretecho over een paar weken.

  Update: duidelijk een jongen op de echo gezien! Ik zit op een blauwe wolk!

 • #10

  Ik heb drie miskramen gehad en ik heb het idee of gevoel dat dit jongens waren en ik geen jongens kan dragen. Via een kennis hoorde ik van Gender Balance. Leonie heeft mij verteld dat de miskramen niet door het geslacht komen, maar dat ik onderzoek moest laten doen in het ziekenhuis. Hier bleek dat mijn bloed steeds stolde in de placenta, waardoor het mis ging. Ik ging medicatie gebruiken om dit te voorkomen en ik heb het traject voor meer vruchtbaarheid gevolgd. Ik vond het eng omdat dit goed is voor een jongen, maar ze had gelijk: ik ben nu 7 maanden zwanger van mijn zoon! Eindelijk komt mijn wens om moeder te worden uit.

 • #11

  Ik heb een goede band met mijn moeder, maar met mijn vader gaat het moeizaam. Ik vond het daarom erg moeilijk toen ik de voorspelling had gedaan via Vlinder84 (gebruikersnaam destijds op zwangerschapspagina.nl, Leonie van Gender Balance) en zij zei dat het een jongen was. Toen vond ik Leonie en ik ben niet vergeten dat zij het geslacht goed had voorspeld via zwangerschapspagina.nl. Na 4 maanden dieet, wat wel pittig was maar goed te doen, raakte ik zwanger van ons meisje. De kast hangt al vol roze, maar nog meer kijk ik uit naar een mooie moeder-dochter band! Overigens is het met mijn zoons ook helemaal goed gekomen. De liefde was er meteen. Wij zijn compleet!

 • #12

  Ik heb pcos waardoor ik geen menstruatiecyclus heb en hulp nodig had vanuit de fertiliteitskliniek (in Idaho, VS) en toch lukte het steeds niet met clomid en IUI. De arts adviseerde IVF maar dat konden wij niet betalen (in de VS worden vruchtbaarheidsbehandelingen niet vergoed). Via de facebook groep had Leonie verteld dat ze kan helpen bij vruchtbaarheidsproblemen. Ze adviseerde een speciaal dieet en voor het eerst in mijn leven kreeg ik uit mezelf een cyclus! Ik heb niets nodig gehad aan medicatie: na twee maanden was ik al zwanger! Het geslacht maakt ons niet uit en we wachten daarom tot de geboorte. Maar ik weet nu al: voor de volgende komen we terug en dan kiezen we het andere geslacht. Ik word eindelijk moeder en heb er vertrouwen in dat we een van beide zullen krijgen.

 • #13

  Zelf had ik geen voorkeur, maar omdat mijn man al twee dochters had bij zijn ex-partner, wilde hij heel graag een zoon. Hij had gelezen over de Gender Balance methode en nam contact op. Na veel twijfelen zijn we ervoor gegaan. Over twee weken ben ik uitgerekend van onze zoon! Ik ben zo trots dat ik hem dit kan geven en hij draagt mij op handen. Ik kan niet wachten!

 • #14

  We hebben altijd twee kinderen gewild, liefst twee meisjes. Waarom? Het voelt gewoon goed zo, ik kan dat niet uitleggen. Misschien mijn band met mijn eigen zus? Inmiddels zijn we zwanger van onze eerste dochter! En voor de volgende gaan we zeker dezelfde methode toepassen! Ik weet dat het werkt, voor mijzelf en alle andere vrouwen die ik heb leren kennen via Gender Balance.

 • #15

  Vier zoons heb ik en ik zou niet weten wat ik zonder hen moest! Maar ik miste ook een dochter. Soms kreeg ik vervelende opmerkingen “oh geen meisje?” of “zijn die allemaal van jou?” alsof ik een freak was. Nu krijg ik nog steeds opmerkingen, maar dan “oh wat een mooie dochter! En wat een geluk zij heeft met 4 grote broers!”.  Ik ben zo blij dat ik op deze site terecht ben gekomen, anders had ik zeker een vijfde zoon gekregen.

Meer ervaringen lezen? Sluit je dan aan bij de andere Gender Balance klanten!

Anoniem, veilig en eerlijk: we delen immers dezelfde wens. En hier mag de wens er zijn, weg met dat taboe!

NB: het is NIET mogelijk om met andere klanten te praten voor meer informatie, dit om de privacy te beschermen! Wanneer je klant wordt bij Gender Balance kun je elkaar wel spreken op het besloten forum. Let op: privacy en geheimhouding staat op nummer 1. Alles dat binnen de “muren” van Gender Balance wordt besproken, blijft daar.

Aanmelden kan via info@genderbalance.nl